RRETH NESH

Funksioni dhe Qellimi

“Nuk mjafton te jesh madhor per te nisur nje sipermarrje, por duhet te jesh guximtar dhe vizionar per tu bere madhor ne ate sipermarrje”

Strategjia

Strategjia jone me te cilen prezantohemi ne treg perfshin bashkepunimin e ngushte me kontraktuesit, prodhuesit dhe furnizuesit te cilet na kane ofruar besimin e tyre per te perfunduar me sukses cdo projekt te ndermarre nga ana jone .

Vizioni

Udhehiqemi nga nje vision me integritet te larte ne sherbimet qe ne kryejme . Kjo gje na ben unik dhe kerkues ne tregun Shqiptar fale profesionalizmit dhe perkushtimit tone ne permbushjen e detyrave qe na besohen nga klientet dhe kontraktuesit tane .

Misioni

Te behemi lider ne sektorin e sherbimeve ne Shqiperi, duke qene pjesmarres ne kete treg me njohuri te specializuara teknike, juridike-ekonomike dhe mbeshtetje nderkombetare duke kooperuar me prodhuesit, furnizuesit dhe kontraktuesit tane.

PRODUKTET

START CO SHPK eshte tashme Distributor i Autorizuar Ekskluziv ne territorin e Shqiperise i markes Wacker Neuson

null

Makineri

null

Energjitike

null

Elektro - Mekanike

MARKA WACKER NEUSON

Kompania jone Start Company Shpk shpreh interesin dhe kenaqesin tju prezantoje klienteve te saj, kontraktoreve dhe vizitoreve te faqes sone te web-it faktin se ka ndermarre nje tjeter hap drejt suksesit duke marre pergjegjesine e dhe rolin e distributorit te autorizuar ekskluziv ne territorin e Shqiperise per produktet dhe sherbimet e kompanise lider ne fushen e makinerive dhe paisjeve te ndertimit Wacker Neuson.

Wacker Neuson prej vitesh eshte kompani lider ne tregun internacional dhe me nje experience shume vjecare, aktualisht eshte e shperndare globalisht ne 5 kontinente duke ofruar nje game te gjere te paisjeve, makinerive dhe sherbime specifike ne fushen e ndertimtarise civile si :

  • Ekskavator , Fadroma, Telehandlers , Dumpers etj
  • Paisje e vegla pune 100% profesionale te specializuara per sektorin e ndertimtarise.
  • Gjenerator , pompa etj

 

CERTIFIKIME DHE KUALIFIKIME