BPU-25kN

BPU 2540 është një nga dritaret e të gjitha dritave, të cilat janë ideale për kompaktimin e gurëve, hortikulturës dhe peizazhit, si dhe mirëmbajtjen e rrugëve, shtigjeve dhe parkingjeve. Ajo vjen me një set rrota të integruar të fuqishëm, si të gjitha pllakat vibratore Wacker Neuson në klasën 25-37 kN. Makinat e kësaj klase ofrojnë një lloj mobiliteti në vendin e punës që është unik në treg. Falë shkathtësisë së madhe dhe dizajnit kompakt, BPU 2540 është i përshtatshëm për zbukurimin e trotuareve, llogoreve dhe zonave të tjera të mbyllura. Një mori karakteristikash të mirëkuptuara e bëjnë zgjedhjen ideale për profesionistët që kanë nevojë për një kompaktor të vazhdueshëm të përdorimit.