BPU5545

Falë forcës së saj të madhe të ngjeshjes së kombinuar me një udhëtim të shpejtë përpara dhe të kundërt, BPU5545 ofron një nivel jashtëzakonisht të lartë produktiviteti. Është një gjithnjë e më e lehtë për të gjitha vendet e punës ku kërkohen kërkesa ekstreme në efikasitetin e performancës së një njësie. Përveç kësaj, ajo ofron karakteristika të shkëlqyera në aspektin e jetës së shërbimit dhe komoditetit operativ. Fushat optimale të aplikimit janë zbukurimi i mbulesave të ngrirjes dhe shtresave bazë në rrugë dhe ndërtim të parkut, si dhe mbushje të ndërtesave. Falë një frekuence prej 69 Hz, BU5545 është universalisht i zbatueshëm dhe madje edhe në mënyrë të besueshme kompakton gurët e rëndë të ndërlidhjes. Versioni i modelit BPU5545Hec është i pajisur me Compatec, kontrollin e zbehjes nga Wacker Neuson.