DPU110

Pllaka vibruese më e fuqishme me pol të qendrës në treg vjen nga Wacker Neuson – specialist në çështjet e ngjeshjes. Shumë nga karakteristikat e menduar mirë dhe inteligjente sigurojnë funksionalitetin e pastër të DPU110. Kapaku me dy pjesë me një kornizë të tub çeliku dhe panele anësore të ndashme ofrojnë një qasje të përshtatshme për mirëmbajtje. Dizajni i fuqishëm i ndërtimit ofron një jetë të gjatë shërbimi dhe rezultate të shkëlqyera operimi. Dridhjet e ulëta të krahut të dorës me më pak se 2.5 m / s² sigurojnë një lehtësi lehtësuese të përdorimit të operatorit. Me DPU110 dhe katër modele të tjera ndërmjet 80 dhe 110 kN Wacker Neuson ofron serinë më të fuqishme të pllakave të rënda vibratore.