DPU4045

Falë forcës së saj të shkëlqyeshme të ngjeshjes së kombinuar me një drejtim përpara të shpejtë dhe të kundërt të udhëtimit, DPU4045 ofron një nivel të lartë të produktivitetit. Pajisja është e pajisur me një motor nafte Yanmar dhe është një motor i gjithanshëm për të gjitha vendet e punës ku vendosen kërkesa të larta në efikasitetin e performancës së një njësie. Përveç kësaj, ajo ofron karakteristika të shkëlqyera në aspektin e jetës së shërbimit dhe komoditetit operativ. Fushat optimale të aplikimit janë zbukurimi i mbulesave të ngrirjes në rrugë dhe ndërtimin e parkimit, si dhe mbushjen e ndërtesave. Falë një frekuence prej 69 Hz, DPU4045 është universalisht i zbatueshëm dhe madje edhe në mënyrë të besueshme kompakton gurët me shtresë të mesme të ndërhyrjes së mesme.