DPU80r

Konstruksion i fuqishëm dhe kompakt në dizajn, DPU80r ofron të njëjtin performancë të lartë kompakti si modeli motër me pol të qendrës. Drejtimi i telekomandës mbështetet nga karakteristika inteligjente: pllaka vibruese mund të drejtohet vazhdimisht në kthesa – dhe me perpikmeri të saktë. Peshat e çuditshme drejtuese të inovacionit sigurojnë një dinamikë të lartë rrotulluese dhe një drejtim jashtëzakonisht të lehtë pa asnjë humbje të nivelit të avancimit. Teknologjia inteligjente e kontrollit të largët midis operatorit dhe pllakës vibratore mbron operatorin kundër dridhjeve, emetimeve dhe zhurmës. DPU80r është një model i serisë së pllakave vibratore me performancë të lartë me 80-130 kN.