Eskavator HMK 102B SUPRA

SERIA SUPRA KAP GJITHE PRITSHMERITE TUAJA. Nje makine qe pergjigjet per cdo pike karburanti qe ju mbushni ne depoziten e saj dhe siguron pune dhe germime eficente. Efakistet I larte I shoferit edhe ne ore te zgjatura te punes