Eskavator HMK 102S ALPHA

ALPHA Series.
Efikasiteti dhe performanca në kushtet më të vështira. Rehati e lartë për operatorin edhe në orët më të gjata të punës …

SERI ALPHA ËSHTË VETËM PËR JU!

  • Paketa ALPHA Seria që do t’i përgjigjen nevojave tuaja të ndryshme nga konsumi i ulët i karburantit dhe vlera e lartë e dorës së dytë
  • Kostoja e investimit të pranueshëm.
  • Ngushëllim i lartë i operatorit.
  • Rehati dhe performanca e lartë për orët intensive dhe të gjata të punës.