Eskavator HMK 140 W

Seria GEN 140 W paraqesin performancën inovative të jashtëzakonshme, thjeshtësinë e kontrollit dhe shkathtësinë. Kjo lejon operatorin të ketë aftësi dhe besueshmëri të përsosur komanduese, dhe siguron konsumin e ulët të karburantit, mirëmbajtjen e lehtë dhe komoditetin e operatorit. Së bashku me pajisjet e tjera, është lider në klasën e tij.