Eskavator HMK 200 W MH

HIDROMEK, i cili gjen zgjidhje për lloje të ndryshme të aplikacioneve, kënaq pritjet e klientëve në këtë segment me modelin e tij speacial 200 W MH projektuar për riciklimin, pajisjet industriale dhe të trajtimit të materialeve. Ser Series 200 W MH prezanton inovacione të tilla si performanca e përmirësuar, lehtësia e kontrollit dhe shkathtësia. Kjo lejon operatorin të ketë aftësi të përsosur komanduese dhe besueshmëri dhe siguron konsum të ulët të karburantit, mirëmbajtje të lehtë dhe komoditet të operatorit. Së bashku me pajisjet e tjera, është lider në klasën e tij.