Eskavator HMK 220 LC LR

HIDROMEK, e cila gjen zgjidhje për lloje të ndryshme të aplikacioneve, kënaq pritjet e klientëve në këtë segment me modelin e tij speacial 220 LC LR, i projektuar për pastrimin e gropave dhe guroret e rërës. Seria 220 LC LR paraqet inovacione të tilla si performanca e përmirësuar, lehtësia e kontrollit dhe shkathtësia. Kjo lejon operatorin të ketë aftësi të përsosur komanduese dhe besueshmëri dhe siguron konsum të ulët të karburantit, mirëmbajtje të lehtë dhe komoditet të operatorit. Së bashku me pajisjet e tjera, është lider në klasën e tij.