Eskavator HMK 220 LC TX

HIDROMEK, i cili gjen zgjidhje për lloje të ndryshme të aplikacioneve, kënaq pritjet e klientëve në këtë segment me modelin e tij speacial 220 LC TX të dizajnuar për punë në ne tunele. Seria 220 LC TX paraqet inovacione të tilla si performanca e përmirësuar, lehtësia e kontrollit dhe shkathtësia. Kjo lejon operatorin të ketë aftësi të përsosur komanduese dhe besueshmëri dhe siguron konsum të ulët të karburantit, mirëmbajtje të lehtë dhe komoditet të operatorit. Së bashku me pajisjet e tjera, është lider në klasën e tij.