Eskavator HMK 300 LC LR

HIDROMEK, i cili gjen zgjidhje për lloje të ndryshme të aplikacioneve, plotëson pritshmërinë e klientëve në këtë segment me modelin e vet seria 300 LC LR të projektuar për pastrimin e hendekut dhe guroret e rërës. GEN Series 300 LC LR paraqet inovacione të tilla si performanca e përmirësuar, lehtësia e kontrollit dhe shkathtësia. Kjo lejon operatorin të ketë aftësi të përsosur komanduese dhe besueshmëri dhe siguron konsum të ulët të karburantit, mirëmbajtje të lehtë dhe komoditet të operatorit. Së bashku me pajisjet e tjera, është lider në klasën e tij.