Eskavator HMK 370 LC D

HIDROMEK, e cila gjen zgjidhje për lloje të ndryshme të aplikacioneve, plotëson pritshmërinë e klientëve në këtë segment me modelin e saj të dizajnuar speacial 370 LC D për prishjen dhe shkatrrimin e objekteve . Seria GEN 370 LC D paraqet inovacione të tilla si performanca e përmirësuar, lehtësia e kontrollit dhe shkathtësia. Kjo lejon operatorin të ketë aftësi të përsosur komanduese dhe besueshmëri dhe siguron konsum të ulët të karburantit, mirëmbajtje të lehtë dhe komoditet të operatorit. Së bashku me pajisjet e tjera, është lider në klasën e tij.