Eskavator HMK 490LC HD

Seria GEN 370 LC HD paraqesin performancen inovative te jashtexakonshme, lehtësia e kontrollit dhe shkathtësia. Kjo lejon operatorin të ketë aftësi të përsosur komanduese dhe besueshmëri dhe siguron konsum të ulët të karburantit, mirëmbajtje të lehtë dhe komoditet të operatorit. Së bashku me pajisjet e tjera, është lider në klasën e tij.