Grader HMK MG 330

HİDROMEK me krenari prezenton modelet HİDROMEK Motor Grader MG 330, të cilat qëndrueshmëria dhe performanca janë vërtetuar në një gamë të gjerë tregjesh. Ndërtuar për të trajtuar pothuajse çdo punë-precision përfunduar, ngjeshje te rrugeve, prerja, pune ne hendeqe. Motor i pastër dhe i fuqishëm turbo-ngarkuar është miratuar për MG 330, duke siguruar punë të besueshme në kushtet më të vështira. MG 330 Motor Graders mund të sjellë në një ndalesë të menjëhershme në çdo kohë, ndërsa kabina eshte e projektuar per te pasur operatori nje pamje te qarte dhe perqendrim te larte.