Kulla e ndricimit - Modeli LTN6LV

Kulla e dritës LTN6LV e montuar me rimorkio me gjeneratorin e saj është projektuar për ndriçim të fuqishëm mobil. Nuk është e nevojshme të themelohet sistemi. Të katër llambat halide metalike të kullës së dritës krijojnë kushte pranë dritës brenda një rrezeje jashtëzakonisht të gjerë ndriçimi. Kulla e rregullueshme mund të arrijë një lartësi prej 9m dhe të rrotullohet 360 gradë. Nivelet e ulëta të zërit e bëjnë kullën e dritës jashtëzakonisht të gjithanshëm. Njësia është e përshtatshme në mënyrë ideale për ndriçimin e vendeve të punës të përgjithshme, derdhjet e betonit, punën e rrugëve dhe urës, parkingjet dhe eventet.