Modelet FUE me 42V

Kur është fjala për sigurinë dhe performancën e lartë gjatë operimit të vazhdueshëm nuk ka kompromis me këta konvertues frekuencash elektronike. Përveç kësaj, pajisjet FUE 10 janë shumë të fuqishme dhe pa mirëmbajtje. Komponentët e tyre të kualitetit të lartë dhe mbrojtja e gjithanshme e shtresës së jashtme kundër goditjeve dhe ujit sigurojnë këtë. Falë peshës së tyre të ulët ato janë gjithashtu të lehta për tu trajtuar.

SERIADimensionet ne mm
FUE 10/042/200
580 x 500 x 550
FUE M/S 225A600 x 600 x 700