Modelet FUE

Konvertuesit stacionare te frekuencave të games FUE-M janë të përsosur për kërkesat individuale të klientëve tanë. Komponentët e kontrollit të këtyre konvertuesve të frekuencave elektronike përshtaten shpejt dhe lehtë me kërkesat e ndryshme të kërkesave dhe formave më të ndryshme të prodhimit. Kjo ka shumë përparësi: Për shembull, në aspektin ekonomik ose në lidhje me mirëdashjen e përdoruesit.

SERIADimensionet ne mm
FUE 10/250/200
580 x 500 x 550
FUE-M 17A800 x 1200 x 400
FUE-M 23A800 x 1200 x 400
FUE-M 31A800 x 1200 x 400
FUE-M 38A800 x 1200 x 400
FUE-M 43A800 x 1200 x 400
FUE-M 57A800 x 1600 x 500
FUE-M 71A800 x 1600 x 500