Modelet HD50 HD70

I përsosur për vendet e ndërtimit, aplikimet në natyrë dhe hapësira të ruajtura mirë të ventiluara, ngrohësit e drejtpërdrejtë të ajrit konvertojnë 100% të karburantit që përdoret për të drejtuar ngrohjen, uljen e konsumit të karburantit dhe kostot operative. Njësia e mbrojtjes nga mbinxehja dhe monitorimi i flakës sigurojnë funksionimin e sigurt të pajisjes. Falë dizajnit të sofistikuar ngrohësit janë shumë të lehtë për të vepruar. Elemente me cilësi të lartë, siç është dhoma e djegies me çelik dhe përpunimi i ngurtë, sigurojnë një jetë të gjatë shërbimi.