Modeli 1501

Ngritja e ngarkesës prej 1,500 kg dhe kalimi opsional i kthyeshëm rrisin gamën dhe shumëllojshmërinë e aplikacioneve të dumperit. Edhe në vende shumë të mbyllura, materialet mund të hidhen ekzakt.