Modeli 3001

Me tre llojet e ndryshme të skipit (duke përfshirë lartësinë e ulët të hedhjes), shpejtësinë maksimale prej 25 km / h, pastrimin e tokës dhe aftësinë e shkëlqyer jashtë rrugës 3001 është në krye të klasës. Thjesht i plotë dhe plotësisht i thjeshtë.