Modeli 4001

Zhvendos shpejtësinë dhe efikasitetin deri në 4.000 kg ngarkesë dhe pastaj hedh ngarkesën me vendin e saktë. I garantuar për të marrë gjërat duke shkuar në vendin e ndërtimit.