Modeli DW100

Me një ngarkesë 10,000 kg , dumperi me rrota DW100 mund të lëvizë volumet masive në kohën më të shkurtër të mundshme – madje edhe në kushtet më të papershtatshme të terrenit. Përveç kësaj, është i besueshëm, i lehtë për t’u përdorur dhe ofron shikueshmëri të klasit të parë pavarësisht madhësisë së saj. Njësia profesionale për ngarkesa të rënda ka nivele mbresëlënëse të rehatisë, duke ofruar një kabinë në dispozicion opsionale ose një sistem kondicionimi me ajër të kondicionuar sipas kërkesës. Çdo gjë në dispozicionin e një peshë te rëndë që mund të mbështeteni.