Modeli DW50

Dimensionet kompakte sigurojnë gatishmërinë e klasës prej 3-5 ton. DW50 mund të konkurrojë lehtë me ato të mëdha: një koncept inovativ i kabinës dhe stacionit të shoferit, duke përfshirë kontrollet e levës, frenat e parkimit dhe shumë detaje të tjera të planifikuara, sigurojnë lehtësinë më të madhe të përdorimit. Shuma e ngarkesës prej 5.000 kg dhe shpejtësia e ngarjes deri në 28 km / h e bëjnë DW50 një fuqi punëtore efektive që mund të trajtojë shumë materiale shpejt dhe me lehtësi.