Modeli DW60

Dumper me rrota ka gjithçka që ka nevojë për një drejtues të fuqishëm të punës: makinë me të gjitha rrotat aktive me modalitetin ECO, 6000 kg ngarkesë dhe versionet më të fuqishme të motorëve në klasën e saj. Kabina moderne e sigurisë (opsionale) e kthen atë në një dumper për çdo sezon. Të gjitha instalimet e fabrikës, pasi vetëm Wacker Neuson e di se si.