Ngjeshes me 4 goditje

Ngjeshesat me 4 goditje te Wacker Neuson janë klasifikuar nga një performancë të shkëlqyer e cila është e qëndrueshme dhe bindëse. Energjia e lartë e goditjeve, shkalla e lartë e goditjeve dhe goditja e gjatë e këpuces se kombinuar me një udhëtim të shpejtë përpara sjellë rezultate të shkëlqyeshme të ngjeshjes. Karakteristikat e planifikuara e bëjnë përdorimin e ngjeseshve me 4 goditje edhe më të lehtë për përdorim, zgjasin jetën e shërbimit dhe ulin minimumin e mirëmbajtjes.

BS50-4As
BS60-4As
BS70-4As