DS70

Ngjeshesi me nafte i Wacker Neuson kompleton flotën tuaj të naftës. DS70 është një makinë e balancuar mirë me emisione të ulëta të CO dhe përmasat kompakte. Eshte ideale per zbukurimin e tokave kohezive, te perziera dhe grimcuar.