Ngohesat e siperfaqes hidraulik

Ngrohësit hidraulikë dhe sipërfaqësor të Wacker Neuson janë zgjidhja më efikase dhe me kosto efektive për të mbajtur punën tuaj në kohë edhe në kushtet e motit të ftohtë. Zhvilluar nga specialistë të ngrohjes absolute me fokus në përdorshmërinë dhe efikasitetin në vend, këto ngrohje ofrojnë një operacion të lehtë dhe të besueshëm. Kushtet e klimës që i detyrojnë vendet e ndërtimit të ndalojnë në mes të vjeshtës dhe pranverës janë një gjë e së kaluarës. Këto burime të ngrohjes me performancë të lartë mobile krijojnë kushte pune ideale.

SERIA L x W x H ne mmPesha Vepruese
HSH380 D (Basic)3378 x 1930 x 17531,254
HSH380 D (Standard)3378 x 1930 x 17531,574
HSH6504880 x 1990 x 22702,950
HSH7005450 x 2000 x 2310 3,346