P35A

Kur përfundon dyshemeja e betonit niveluesja e Wacker Neuson kryen tre procese pune në një: përhapja, shtrimi dhe ngjeshja. Jo vetëm që kjo është jashtëzakonisht praktike, pajisja është gjithashtu shumë e lehtë për t’u përdorur. Mbajtësja e bën të lehtë lëvizjen e P35A mbi beton dhe sjell rezultate të klasit të parë në këtë proces. Ajo është e përshtatshme për të gjitha llojet e betonit, sepse forca centrifugale është e rregullueshme në 7 pozicione.

SERIA Weight kgLength mm Width mm
SBW4F3.81,200165
SBW15M4.61,500165
SBW6F5.41,800165
SBW20M6.12,000165
SBW8F
7.62,400165
SERIA Weight kgLength mm Width mm
SBW10F9.53,000165
SBW12F11.43,700165
SBW14F13.34,300165
SBW16F15.24,900165