Pompa drenazhimi

Pompat me performancë të lartë vetë-mbushëse të serisë PG janë të dizajnuara për të trajtuar heqjen e ujit me solide relativisht të vogla (Ø deri në 6.5 mm). Mekanizmi vetë-mbushës dhe madhësia kompakte e bëjnë atë një pompë ideale për përdorim afatshkurtër për të hequr sasi më të vogla të ujit. Shtytësja e hekurit të hedhur është e lehtë për tu vendosur dhe përshtatur. Siguron një jetë të gjatë shërbimi dhe e bën shërbimin të lehtë.

SERIA L x W x H ne mmDiametri ne mmPesha Vepruese
PG2480 x 375 x 3955024
PG3515 x 405 x 4607131