Prerese dore - Modeli BTS635s

Preresi me benzine i gamës BTS janë shokët tuaj idealë në vend. Ata janë jashtëzakonisht të qëndrueshem dhe të fuqishem në sajë të standardeve të prodhimit të cilësisë së lartë të komponentëve të tyre individualë. Dizajni është i balancuar në mënyrë të përkryer, duke bërë që të funksionojë lehtë dhe intuitivisht pajisja. Motor me dy cikle me ftohje ajri ka një çift rrotullues të lartë me transmetim të besueshëm të energjisë. Kjo siguron performancën e prerjes së klasës së parë të gamës BTS. Dhe ato mbeten lehtësisht brenda të gjitha limiteve të përcaktuara të emetimit.