Prerese me strukture

Preresja me benzine e Wacker Neuson karakterizohet në veçanti nga performanca e saj e prerjes superiore. Të gjitha versionet e modelit janë deri në 20 për qind më të shpejtë se pajisjet e krahasueshme në mënyrë që seritë BFS të ofrojnë shpejtësinë më të lartë të prerjes me një operacion të qetë. Kjo është për shkak se çift rrotullimi që transmetohet në tehin e diamantit dhe qendra e gravitetit që është mbi boshtin e prerjes janë përshtatur në mënyrë efikase me njëri-tjetrin. Dhe kjo me një peshë të vogël, sepse seria BFS është më e lehta në klasën e saj.

BFS735
BFS940
BFS1345
BFS1350