RC50

Një pamje perfekte në të gjitha drejtimet e bën punën me kompaktuesit e vetme të Wacker Neuson më të sigurt dhe më të rehatshëm. Falë dizajnit kompakt dhe kapakut të posaçëm të motorit, operatori gjithmonë ka zonën e punës në pamje nga vendi i tij. Funksionimi i thjeshtë përmes një ekran dhe levë të dizajnuar në mënyrë intuitive gjithashtu lehtëson punën dhe siguron që operatori të jetë i njohur me makinën në kohë.