RC70

RC70 mat vetëm 4.40 metra në gjatësi dhe për këtë arsye është ruli më i shkurtër i vetëm në klasën e vet. Kjo do të thotë se ajo gjithashtu bind kur gjërat bëhen shumë të shtrënguara për shumë të tjerë rulë. Sidomos kur punohet në zona urbane të mbyllura ose në kopshtarinë dhe peizazhin, kompaktori RC70 shfaq fuqinë e tij të plotë. Funksionimi intuitiv përmes ekranit dhe levë dhe selia e rregullueshme e operatorit gjithashtu ofrojnë një nivel të lartë komoditeti pune.