Seria GV

Gjeneratorët sinkronë ekonomikë të gamës GV sigurojnë një dalje të besueshme dhe të qëndrueshme të energjisë edhe gjatë orëve të gjata të funksionimit të vazhdueshëm. Gama e GV përfshin modele në tre klasa të performancës për prodhimin e energjisë elektrike AC dhe trifazore. Këta gjeneratorë portativë janë në mënyrë të barabartë në shtëpi në përdorim industrial, profesional dhe bujqësor, siç janë në vendet e ndërtimit.

SERIA L x W x H ne mmPesha Neto KG
GV2500A623 x 409 x 50041
GV5000A729 x 500 x 53661
GV5003A729 x 500 x 53675
GV7000A729 x 500 x 53673
GV7003A729 x 500 x 53681