Seria HMS

Gama e HMS-it mbron me fleksibilitet dhe efikasitet ekonomik: Vibratoret e brendshem te kesaj game individualisht mund te pershtaten me boshtet e ndryshme fleksibel, kokat vibratore dhe motoret. Te gjitha pajisjet kane nje bashkim te shpejte te shkyçjes per trajtim te thjeshte dhe te shpejte, si dhe motore te levizshem, lehtesisht te levizshem. Kokat e vibratorit jane induktuar dhe per kete arsye ofrojne rezistence te larte. Gama HMS prandaj ofron aftesi pershtatjeje per kerkesat ne çdo vend ndertimi.