Seria PS (1˞ ˞˞

Pompat e lehtë të lëvizshme të zhyteshme të serisë PS mund të trajtojnë heqjen e ujit të plehrave që përmbajnë solide deri në 9.5 mm. Ato janë të dizajnuara për përdorim në ndërtim, inxhinieri dhe bujqësi, dhe nga autoritetet lokale. Ata janë jashtëzakonisht të fuqishëm dhe të lehtë për t’u përdorur. Komponentët me cilësi të lartë garantojnë një jetë të gjatë shërbimi. Përdorur në lidhje me pajisje specifike, të tilla si një kaloni float për kontrollin e nivelit dhe një pllakë thithëse fund për të ulur deri në disa milimetra, pompat PS mund të përdoren për një gamë të gjerë të detyrave.

SERIA L x W x H ne mmDiametri ne mmPesha Vepruese
PST2 400265 x 185 x 3305011.3
PST3 750285 x 184 x 3898019
PS2 500185 x 185 x 355509.5
PSA2 500220 x 185 x 3555010
PS2 800187 x 187 x 3415013.2
PSA2 800223 x 187 x 3415013.8
PS2 1500187 x 187 x 6005013.8