TH412

Është mbresëlënëse sa energji ka paketuar në telehandler kompakt TH412. TH412 Wacker Neuson është unik në kombinimin e tij të lartësisë së lartë të ngritjes, gjerësisë së mprehtë dhe performancës së fortë të makinës. Një multi-talent i vërtetë për punimet në komuna, fabrika, oborre të ndërtimit dhe në vendet e ndërtimit.