TH522

Telehandler i rehatshëm TH522 bind me një kombinim perfekt të prodhimit të fuqishëm të motorrit dhe një nivel të lartë manovrimi. Në sajë të drejtimit me të gjitha rrotat dhe dizajnit kompakt, TH522 është me shkathtësi transportimi dhe të menaxhohet me shpejtësi dhe siguri edhe në një hapësirë të vogël. Pajisur me hidraulikë të ndjeshme të punës dhe një makinë hidrike si një standard, TH522 lejon manovrim jashtëzakonisht të saktë.