TH627

TH627 është zgjidhja optimale për ngritjen e lartësisë rreth 6 metra. Ai kombinon manovrimin e shkathët me performancë të fuqishme dhe mbetet në një pozicion të qëndrueshëm edhe me ngarkesa ekstreme.