WL20

Fadroma Wacker Neuson WL20 është e gatshme të punojë kudo – në korsitë më të ngushta. Dhe jo vetëm që: Ngarkuesi gjithashtu siguron rezultate të punës në klasë të parë, madje edhe në kushtet më të rrepta të punës. Përveç komoditetit të lartë të punës dhe standardeve të shkëlqyera të sigurisë, ngarkuesi i rrotave WL20 ofron manovërueshmëri ekstreme, shpejtësi, kursim në aplikim dhe është i lehtë për t’u transportuar nga vendi i ndërtimit në vendin e ndërtimit.