WL20e

Modeli i ngarkuesit me rrota WL20e është ngarkuesi i parë me rrota që përdoret thjesht nga energjia elektrike nga Wacker Neuson. Ashtu si me të gjithë ngarkuesit tanë me rrota, ai bind me performancën e klasit të parë. Dy motorë elektrikë, një për sistemin e vozitjes dhe një për hidraulikën e punës, sigurojnë që karakteristikat e performancës së WL20e të korrespondojnë me ato të makinës konvencionale. Në të njëjtën kohë, ngarkuesi punon tërësisht pa shkarkim dhe me emetime zhurme dukshëm më të ulëta. Për përdoruesit e fundit, kjo do të thotë fleksibilitet më të madh në aplikim, mbrojtje mjedisore dhe kursime të konsiderueshme me shpenzimet operative.