WL25

Hapësira të mbyllura kanë nevojë për një gjë mbi të gjitha: fleksibilitet më shumë. Kjo është pikërisht ajo që Wacker Neuson ngarkues me rrota WL 25 ofron me kabina të ndryshme të shoferëve të saj. Shfrytëzuesi zgjedh midis një karrige, tendës së operatorit fikse dhe tendës së operatorit të palosshëm. Prandaj makina mund të përshtatet në mënyrë individuale në procesin e punës.