WL32

Falë gjerësisë së ngushtë të makinës, ngarkuesi i rrotave WL32 siguron rezultate të punës te klasit të parë, mbi të gjitha në hapësirat e mbyllura. Lartësia e saj e ulët e kalimit gjithashtu e bën atë furnizuesin ideal të materialit në punimet strukturore ose ndërtesat. Prandaj është shumë i fuqishëm në lëvizje me deri në 100 litra të performancës hidraulike dhe është ideale për përdorimin e shtojcave shtesë.