WL34

Modeli i ngarkuesit WL34 është një multi-talent i gjithanshëm dhe jashtëzakonisht i manovrueshem me të cilin mund të lëvizni ngarkesa të mëdha. WL34 kombinon fuqinë, hidraulikën e besueshme dhe dimensionet kompakte me teknologji inovative dhe një raport bindës të çmimeve dhe performancës. Një ndihmës i fuqishëm që menaxhon një ngarkesë të lartë pune.