WL44

Ngarkuesi me rrota i artikuluar WL44 ju ofron energji, manovrim dhe efikasitet në një makinë. Ajo duhet të kujdeset për biznesin – dhe me çdo kërkesë. Dimensionet kompakte të kombinuara me teknologji inovative dhe një raport bindës të çmimeve dhe performancës rezultojnë në një kombinim perfekt të fuqisë dhe efikasitetit ekonomik.