WPU1550A

Pllaka vibruese e kthyeshme WPU 1550 është pro e fuqishme për kompaktimin e gurëve asfaltues dhe gërshetues, si dhe për zbukurimin e tokave të përziera në hapësira shumë të mbyllura. Me mjetet e saj të fuqishme të ndërtimit, ai është i përshtatshëm për operim të vazhdueshëm në ndërtimin e shtigjeve dhe profesionistëve të hortikulturës dhe dizajnit të peizazhit, për shembull për zbukurimin e shtretërve me rërë të trotuareve, rrugëve dhe parkingjeve. Falë rulit të integruar të transportit me stabilitetin e tij të pakrahasueshëm, WPU 1550 mund të manovrohet lehtë dhe pa mundim në vendin e saktë, madje edhe në asfalt të nxehtë. WPU 1550 është në dispozicion me ose pa rezervuar uji.